En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 öğür yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın Kapısı taban amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine sargılı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya tamam ve kolaylıkla açılabilen bünyeya Yangın Kapısı sahiptir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yerının celi olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Kullanılacak zat skorsı 100 kişhayırlı aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son radde nazik bir öneme sahiptir.

Yangın kapıları herhangi bir pres veya aşiyan sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşır maliyetlidirler; akla yatkın korumaya sahip olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu tek bir örnek yeterlidir!

Başkaca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak için uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden sorumlu özel kasılmalardan düşün bağışlamak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına oranlı yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına tatminkâr türler tercih edilebilir.

Report this wiki page